True
Mensen.TV - TV kijken via internet, de beste Mensen tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

13-06-2024
Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Live talkshow uit Hilversum. Met roulerende presentatieduo's van verschillende omroepen onderstreept Op1 de veelzijdigheid van de NPO. Herkenbaar programma met elke dag dezelfde vorm en wisselende signatuur. Duiding van actualiteit en reflectie op de waan van de dag nemen een belangrijke plaats in.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 165 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 13 juni, 22:30 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



2Doc
2Doc: Afl. 40

Portret van Gerlach van Beinum, een van de laatste klassieke akkerbouwers onder de rook van Schiphol. Door oprukkende bedrijven en klimaatverandering raakt zijn stukje land steeds meer in de verdrukking. Geholpen door zijn liefhebbende broers en vrienden en een flinke dosis relativerende humor ploegt Gerlach voort.



Deze Week in de Reclame
Deze Week In De Reclame, met presentator Dolf Jansen geeft op vermakelijke wijze inzicht hoe we als

Waarom drinken mannen bier met vrienden in commercials? Verkoopt seks echt beter? Waarom zijn alle bedrijven opeens zo begaan met het milieu? Dolf Jansen en reclamefluisteraars Aad Kuijer en Anne Stokvis onderzoeken de kunst van het verleiden. Ook nemen er BN'ers plaats in een panel.



De Oranjezomer
De Oranjezomer

Bekijk aflevering 19 van De Oranjezomer uit seizoen 3 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 13 juni, 21:35 uur bij SBS6. De Oranjezomer is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Het nieuwe kabinet-Schoof: de stand van zaken. * Het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) ziet een 'extreme' toename van het aantal besmettingen met het parvovirus bij zwangere vrouwen. Het vergroot het risico op complicaties bij de foetus of het verlies van de foetus. * Met steeds meer windparken, intensieve scheepvaart, visserij, olie- en gasplatforms en diverse Natura 2000-gebieden én militaire oefengebieden, is het dringen geblazen op de Noordzee. Om alle drukte in goede banen te leiden, is er nogal wat nodig. De Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) komt vandaag met een advies. Te gast is Erica Bakkum, voorzitter van de OVV.



Argos
Argos: Afl. 3

Pesticides die hier verboden zijn, worden nog wel via Nederland op grote schaal geëxporteerd naar landen zoals Brazilië. Daar bedreigt het landbouwgif de gezondheid van kleine boeren die naast de grote suikerrietplantages wonen. En komt het verboden gif ook weer terug op ons bordje?



Herinneringen voor het leven
Herinneringen voor het leven: Afl. 1

Live-uitzending in samenwerking met Alzheimer Nederland over de impact van dementie. Eén op de vijf mensen krijgt met deze slopende hersenziekte te maken. Patiënten en hun dierbaren delen hun verhaal en worden mee terug in de tijd genomen door het herbeleven van een bijzondere herinnering.



Pointer
Pointer: Afl. 23

Rond Leeuwarden werd begin dit jaar een van de grootste PFAS-vervuilingen van Nederland in het water van de Jelsumervaart aangetroffen. Het gif overschreed op sommige plekken zelfs 900 keer de norm. Hoe kan het dat dit niet eerder werd ontdekt? En wat betekent dit voor de mensen die aan het water wonen of een moestuin hebben aan de verontreinigde vaart? Zijn hun zorgen over PFAS in hun groenten, fruit en eieren terecht? En hoe zit het in de rest van Nederland: hoe kan het dat steeds meer particulieren ontdekken dat hun eigen kippen eieren leggen waar PFAS in zit?



FORMULA 1
FORMULA 1: A Triple Canadian Grand Prix Elimination

Sergio Perez, Carlos Sainz & Alex Albon fall victim to the slippery conditions at the 2024 Canadian Grand Prix. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #CanadianGP



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 119

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Opium op Oerol
Opium op Oerol: Afl. 4

Cornald Maas ontvangt op Terschelling bekende gasten die een voorstelling bezoeken op het muziek- en theaterfestival Oerol. Vaste tafelgast is radiopresentator en podcastmaker Carolien Borgers. Zij maakt reportages vanaf het festival. De jonge harpist Joost Willemze treedt dagelijks op.



PSV
PSV: SPECIAL | Het seizoen van Peter Bosz 🗣️

Peter Bosz kijkt terug naar het afgelopen seizoen 📽️ ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m ►Turn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



NOS Het Oranjegevoel van '74
NOS Het Oranjegevoel van '74: In de aanloop naar het EK in Duitsland maakt de NOS een nostalgisch fe

In aanloop naar het EK in Duitsland een nostalgisch feelgoodprogramma over de legendarische zomer van 1974. Er wordt teruggekeken op voetbal, maar ook op mode en muziek. Op de manier hoe we met elkaar omgingen, op hoe we ons informeerden en amuseerden. Rechtstreeks vanuit de kantine van FC De Bilt.





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 165

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Is Amber wel het type voor Rob? Is die gezamelijke passie sterk genoeg om deze derde date op liefde uit te laten draaien? Rick en Kayleigh geven hun ogen ook goed de kost en zien wel een toekomst voor zich en de weg naar een kind begint met een kus.



Ex On the Beach Double Dutch
De 5 GRAPPIGSTE MOMENTEN uit Ex on the Beach: Double Dutch S10 All Stars

Naast de drama, kwamen we vaak niet bij van het lachen tijdens seizoen 10 van Ex on the Beach: Double Dutch. Van iconische quotes, romantische ontdekkingen tot confrontaties bij het ontbijt: deze momenten zijn voor in de boeken. Maar wat waren nu écht de meest hilarische momenten? In deze MTV Ranked hebben we ze voor jou op een rij gezet.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4704

Het schieten met pijl en boog gebeurde vroeger om te vechten of te jagen. Maar tegenwoordig is handboogschieten een echte sport. Dat kan met beide benen op de grond, maar ook vanaf een paard. Tirsa leert de fijne kneepjes van het handboogschieten van jeugdschutter Elin uit Almere en ze ziet hoe Europees Kampioen Siem handboogschieten te paard beoefent. De rappers Dos Hermanos strijden om een prinses in een handboogschiet-toernooi.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: Afl. 69

In Hoe gaat het? spreekt presentator Fred Zuiderwijk spontaan mensen aan in de hal van het ziekenhuis en vraagt: hoe gaat het? Iedere topkok heeft een culinair visitekaartje. Een gerecht waar hij of zij extra trots op is. Topchef Wouter Kik, geboren en getogen in Zeeland, ontving in 2023 zijn eerste Michelinster. In deze serie laat hij zich inspireren door zijn Zeeuwse collega's, die voor hem hun signatuurgerecht klaarmaken. Deze keer: Michiel van Laere.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 141

Vlees van racepaarden komt via Ierland en Nederland illegaal in de voedselketen * Wie staan er straks op het bordes in Den Haag? * De huidige Britse premier Rishi Sunak blijft blunderen met zijn verkiezingscampagne * Nieuwe Nederlandse techniek beveiligt kabels op zeebodem in Noordzee tegen Russische sabotage



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 118

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Pandemie dictatuur?

Hoera! De pandemic treaty van de WHO is van tafel. Maar pas op via een sluipweg kan hetzelfde beleid binnenkort gewoon worden ingevoerd. Jona walk, bekend van Onverdeeld Open en De Vierde Golf, praat ons bij over de actualiteiten en het afnemende vertrouwen in het zorg instituut. De vierde golf: <a target="_blank" href="https://vierdegolf.org Jona">Klik hier</a> Walk: <a target="_blank" href="https://www.jonawalk.com International">Klik hier</a> Health Regulation amendementen: <a target="_blank" href="https://www.who.int/news/item/01-06-2024-world-health-assembly-agreement-reached-on-wide-ranging--decisive-package-of-amendments-to-improve-the-international-health-regulations--and-sets-date-for-finalizing-negotiations-on-a-proposed-pandemic-agreement --- Deze">Klik hier</a> video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! <a target="_blank" href="https://cafeweltschmerz.nl/register/ Wil">Klik hier</a> je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? <a target="_blank" href="https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/ Wil">Klik hier</a> je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



Gio
Gio: IS DIT HET EINDE VAN DE DAGELIJKSE VLOG?💔

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



MAX Muziekspecial
MAX Muziekspecial: Keukenhof is jarig! Dat wordt gevierd met een prachtig concert tussen de bloeiend

De Keukenhof is jarig. Dat wordt gevierd met een prachtig concert tussen de bloeiende tulpen. Het Metropole Orkest verzorgt de muziek en op het podium staan Jeangu Macrooy, Emma Heesters, Trijntje Oosterhuis, Ruben Hein en Shirma Rouse.



SLAM!
FLORIS VAN ORANJE - JUNE 2024 (LIVE DJ-set) | SLAM!

Floris van Oranje came to our studio to play an awesome live set in the SLAM! DJ booth. More live DJ sets? SLAM! invites almost daily the best DJs in our studio. Subscribe to this channel to stay tuned! Don’t forget to subscribe to the SLAM! - YouTube channels: SLAM! – Radio <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamradio SLAM!">Klik hier</a> – Music <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslammusic SLAM!">Klik hier</a> – Series <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamseries Do">Klik hier</a> you want exclusive content? <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/slamofficial/ SLAM! Boost">Klik hier</a> Your Life





NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 160

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Job En Bob Zitten Vast In Drijfzand! (Roblox)

Job En Bob Zitten Vast In Drijfzand! (Roblox) 😂Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/dutchtubergaming 👍LIKE">Klik hier</a> VOOR MEER & ABONNEER! 🍪Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! 💬Laat weten wat je van de video vindt! 📷Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/dutchtuberr/ Hoi!">Klik hier</a> Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/user/kmmusic Creative">Klik hier</a> Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: <a target="_blank" href="https://bit.ly/_-life Music">Klik hier</a> promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: <a target="_blank" href="https://bit.ly/al-ready-for-summer Music">Klik hier</a> promoted by Audio Library



vThorben
vThorben: 'Alvast Sorry Jessy' (GTA 5 Megaramp)

Bedankt voor het kijken naar Alvast Sorry Jessy' (GTA 5 Megaramp) In deze video speel ik samen met @JessyKnijn & @Santino_YT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



Dit is Nederland
Dit is Nederland: Afl. 20

Aan het einde van iedere werkdag verzamelt Nederland zich in het nieuwscafé om de dag door te nemen. Met korte bijdragen uit het land, interactie met de kijkers thuis en een aantal vaste stamgasten.



Nienke Plas
Frenk overwint z’n angst en pakt het leven bij de 🍒 #380 By Nienke Plas

De voorstelling 'Postnatale Expressie' 🎭 is nu uitgespeeld, daarom hebben we een nieuwe show op de planken! Vanaf oktober ga ik try-outen voor m'n nieuwe voorstelling. Houd m'n website in de gaten voor tickets: <a target="_blank" href="https://www.nienkeplas.com/theater-voorstellingen/ TopNotch">Klik hier</a> muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi



Boos
BOOS: Geen uitzending deze week

Vandaag is de twee zittingsdag in de zaak tegen Ali B. Normaal gesproken zenden wij elke donderdag uit om 16:00. Maar deze week slaan we over zodat we even geen ruimte innemen. Je kunt de rechtszaak volgen via onze stories op Instagram: @boosbnnvara. Volgende week zijn we er weer.



Ongehoord Nieuws
Ongehoord Nieuws: Afl. 39

Nieuwe kabinetsploeg, wie zijn die mensen? Oranjes wederom onder de loep. Het beste van Ongehoord Nieuws. Met emeritus hoogleraar Paul Cliteur, voormalig lid koninklijke familie Edwin de Roy van Zuydewijn, schrijver Frans Peeters en voorzitter Ongehoord Nederland Arnold Karskens.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Te gast zijn burgemeester Vijfheerenlanden Sjors Fröhlich, Verenigd Koninkrij

Te gast zijn burgemeester Vijfheerenlanden Sjors Fröhlich, Verenigd Koninkrijk-kenner Yoeri Albrecht en acteur Beau Schneider. Met hen hebben we het over de explosies die ons land teisteren, de dramatische verkiezingscampagne van Rishi Sunak en hoe dementie levens verandert.





PatsBoemKledder!
PatsBoemKledder!: Spelprogramma voor kleuters over techniek.

De kandidaten doen een memoryspel. Verliezen ze, dan zorgen de monsters Pats! Boem! en Kledder! voor spectaculaire effecten als ontploffingen, vogelpoep en vallende gewichten. Als iemand wint, dan verschijnt er op één van de schilderijen een film over het productieproces van een alledaags voorwerp.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 118

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 164

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.