True
Mensen.TV - TV kijken via internet, de beste Mensen tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

04-06-2024
Ziggo Sport
TWEE ONTZETTEND SNELLE GOALS VOOR OOSTENRIJK!😱 | Oostenrijk vs Servië | Vriendschappelijke Interland

Goals en highlights van Oostenrijk - Servië gespeeld in het vriendschappelijke interland op 04/06/2024. Bekijk alle doelpunten en hoogtepunten in de samenvatting van deze interlandwedstrijd. β†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport voor meer video's <a target="_blank" href="http://on.ziggo.nl/Abonneer β† ">Klik hier</a> Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op <a target="_blank" href="https:on.ziggo.nl/info Beleef">Klik hier</a> al het UEFA Europees voetbal vanaf augustus op 1 plek: Ziggo Sport. Met de beste analisten en presentatoren, vanuit de allernieuwste, hypermoderne studio. Meer informatie & weten hoe je kunt kijken? Check <a target="_blank" href="https://www.ziggo.nl/uefa! β† ">Klik hier</a> Voor alle samenvattingen en interviews uit alle competities kun je kijken op <a target="_blank" href="https://www.ziggosport.nl π—©π—’π—Ÿπ—š">Klik hier</a> π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 🧑 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_instagram">Klik hier</a> 🐦 Twitter: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—©π—’π—˜π—§π—•π—”π—Ÿ ⚽️ πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_instagram">Klik hier</a> 🐦 Twitter: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—₯π—”π—–π—œπ—‘π—š 🏁 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_instagram">Klik hier</a> 🐦 Twitter: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl #oostenrijk #Servië #ZiggoSport



De nachtzoen
De Nachtzoen: Afl. 56

Al van jongs af aan ziet journalist Nicole de Jong haar vader leven met een dreigend einde. Een lot dat mogelijk ook in haar lichaam verstopt zit. Tijd om op onderzoek uit te gaan, vond ze zelf.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 112

Met het laatste nieuws, de sport van de dag en de actuele weersverwachting.





AFC Ajax
AFC Ajax: Wie wordt er kampioen? πŸ† | Highlights PSV O14 - Ajax O14

De samenvatting van het kampioensduel tussen PSV O14 en Ajax O14. #AjaxO14 β–ΊSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe β–ΊFOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>



Het Uur van de Wolf
Het Uur van de Wolf: Afl. 9

Onder druk van activistische groepen wordt kunst steeds vaker gecanceld om ideologische redenen, vanwege 'culturele toe-eigening' of vanwege het verlangen naar een 'safe space'. De kleur en gender van de kunstenaar lijken daarbij allesbepalend te zijn. Hoe verhoud je je hiertoe als kunstenaar? Is dit een verontrustende ontwikkeling of juist een teken van emancipatie? En wat betekent het voor de vrijheid van expressie? Regisseur Karin Junger onderzoekt dit met Anne-Fay Kops, Ted van Lieshout, Angel-Rose Oedit Doebé, Raymi Sambo, Boris van Berkum, Marian Markelo, Stephan Sanders en Thomas Chatterton Williams.



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Frans Timmermans en Pieter Omtzigt in aanloop naar de Europese verkiezingen. * Thomas van Groningen met zijn rubriek 'Thomas in Europa' en Nadia Zerouali neemt een typisch Europees gerecht mee.



De Hofbar
De Hofbar: De Europese verkiezingen zijn volgens politici van levensbelang. Waarom leeft het dan tot

De Europese verkiezingen zijn volgens politici van levensbelang. Waarom leeft het dan totaal niet bij de bevolking?



Rotown
Rotown: Afl. 5

De slotaflevering markeert een nieuw begin voor Aisha, Farah en Orlando. We zien Aisha haar innerlijke kind onder ogen komen en gehoor geven aan de wijze woorden van haar moeder. Farah en haar zus Zohra hebben een intiem en eerlijk gesprek over hun vader. Orlando erkent dat hij niet gelukkig is na zijn vaders vertrek en realiseert zich dat hij op zoek moet naar zijn eigen geluk.



De Oranjezomer
De Oranjezomer

Bekijk aflevering 12 van De Oranjezomer uit seizoen 3 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 4 juni, 21:37 uur bij SBS6. De Oranjezomer is een Amusement programma



Leven naast de dood
Leven naast de dood: Afl. 4

Rien verloor bijna dertig jaar geleden zijn zoon Reinier (25) bij een bomaanslag in Tel Aviv. Hij organiseert een familiedag voor nabestaanden van geweldsslachtoffers. Pia en Woes hebben na de dood van hun dochter Pup (6 maanden) het roer helemaal omgegooid. Sten, het broertje van Wies (8), haalt geld op voor onderzoek naar hersenstamkanker door messen te slijpen. Zijn initiatief zorgt er ook voor dat mensen uit de buurt bij de familie langskomen.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Russen op de vlucht uit Charkiv? Aan het front in het oosten van Oekraïne rond Charkiv voeren Oekraïne en Rusland nog altijd hevig strijd. Hoe houden de laatste inwoners zich staande in Charkiv? * Gaan jongeren nog stemmen voor de Europese verkiezingen? Uit onderzoeken blijkt dat een groeiende groep jonge Europeanen weinig vertrouwen heeft in verkiezingen en nauwelijks interesse toont. Europa-correspondent Saskia Dekkers is te gast. * Rishi Sunak versus Keir Starmer. De Britse conservatieve premier Rishi Sunak en zijn uitdager Labourleider Keir Starmer staan tegenover elkaar in een tv-debat. Labour heeft een enorme voorsprong in de peilingen.



Urk!
Urk!

Greetje helpt Teun met reageerbuisjes voor de opening. Tony en Derre zoeken een geschikt pand voor Derre&#39;s boetiek. Gerda&#39;s tuin wordt omgetoverd tot een speelparadijs.



Opsporing verzocht
Opsporing Verzocht: Afl. 21

Opsporingsprogramma i.s.m. politie en justitie. Uw tips maken het verschil! Actuele opsporing met Anniko van Santen.



Au Pairs
Au Pairs: Afl. 3

Quincy is het niet helemaal eens met de opvoeding en kaart dat aan bij haar gastouders, ook al is ze bang voor hun reactie. Melanie's kookkunsten worden niet gewaardeerd. Aïcha maakt kennis met haar gastgezin en is verbaasd als ze haar kamer ziet. Bibi confronteert haar hostmoeder met haar twijfels, maar zij reageert niet zoals ze gehoopt had. De enorme rotzooi in huis breekt Bibi op maar de andere au pairs schieten te hulp en besluiten met z'n allen het huis een flinke schoonmaakbeurt te geven. En wat ze dan aantreffen, gaat al hun verwachtingen te boven.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 112

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Eus' Boekenclub
Eus' Boekenclub: Afl. 2

Met schrijver Jan van Aken, een leesclub bestaande uit Astrid Kersseboom en Jacques d' Ancona, dichter Alara Adilow en burgemeester René Verhulst (Ede).



FORMULA 1
FORMULA 1: Groundhogs… EVERYWHERE! πŸ˜…

A visit to Canada isn’t complete without some rather mischievous track invaders! For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #CanadianGP





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 156

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Voor Jeannette is het gelijk duidelijk dat Jurgen niet haar type is en dat gevoel is voor Jurgen geheel wederzijds en toch hebben ze het gezellig. Daar doet de Haagse directheid van Jurgen niets aan af. Virginia en Sjoerd staan nog helemaal aan het begin van hun liefdesavontuur.



Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4693

Meester-ijsbereider Roberto maakt Italiaans ijs in alle smaken die je kunt bedenken. Pascal gaat hem een handje helpen. En waar komt ijs eigenlijk vandaan? Hoe maakten ze het vroeger toen er nog geen machines bestonden? Waar zat je ijsje in toen er nog geen hoorntjes bestonden? En welke smaken eten we nu het allerliefst? In de sketch zien we de trailer van een hele spannende misdaadfilm over kinderen die een ijscoman te slim af proberen te zijn.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 133

Een derde van de EK-kijkers wil ook in Duitsland een statement van Oranje * Europese verkiezingen * Westerse wapens tegen Rusland * Boerenprotesten onder leiding van FDF in Brussel



Klaas kan alles
Klaas Kan Alles: Kan Klaas vliegen als een vogel?

De gebroeders Wright, Da Vinci en... Klaas van Kruistum. Wat die met elkaar gemeen hebben? Ze hebben zich allemaal afgevraagd of wij, mensen, kunnen vliegen als een vogel. In Frankrijk ontmoet Klaas de 'birdman', Christian Moullec. Vanaf het moment dat ze uit het ei komen, neemt hij zijn ganzen onder de spreekwoordelijke vleugels. Hij zwemt met ze, verzorgt ze en, wanneer de vogels oud genoeg zijn, neemt hij ze mee uit vliegen. Als een ware ganzenmoeder vliegt hij achter de toom aan. Willen de ganzen ook een stukje meevliegen met Klaas in een deltavlieger?



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 111

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 112 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 4 juni, 17:50 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



NOS EK-kwalificatie Voetbal
NOS EK-kwalificatie Voetbal: Afl. 4

Voorbeschouwing en rechtstreeks verslag van de eerste helft van de EK-kwalificatiewedstrijd Finland - Nederland (v).



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

In Koken met Kok gaan natuurverslaggever Stephan Roest en radiopresentator en chef Pieter Kok op zoek naar de eetbare natuur. Deze keer staan er onder meer aardappeltjes uit Opperdoes op het menu. Stephan regelt de honing en Pieter Kok maakt een bijzonder gerecht met deze ingrediënten. Historicus Maarten van Rossem vertelt over opmerkelijke gebeurtenissen uit andere tijden. Deze keer reist Maarten af naar Wijk bij Duurstede om meer te weten te komen over de melancholische dichter Hendrik Marsman.



SLAM!
"Zij doen OnlyFans!" πŸ€‘ - De MensenMening EK-Quiz SPECIAL | SLAM!

Patrick gaat helemaal in het EK thema naar Leiden toe om te testen hoeveel zij weten van Europa. Aan de jury om te raden wat de mensen op straat gaan antwoorden. De KFC afwijzingsbrief: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/shorts/ju49a3byrMQ Vergeet">Klik hier</a> je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamradio">Klik hier</a> SLAM! – Music <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslammusic">Klik hier</a> SLAM! – Series <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamseries">Klik hier</a> Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/slamofficial/">Klik hier</a> Meer van de jury? Instagram Richard: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/ries.vanalphen/ Instagram">Klik hier</a> Senna: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/sennavanplateringen/ Instagram">Klik hier</a> Danique: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/danique.hosmar/">Klik hier</a> Instagram Max: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/max.bolhuis/ Instagram">Klik hier</a> Lieke: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/liekeaugustijnn/ Instagram">Klik hier</a> Anoul: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/anoul/ Instagram">Klik hier</a> Patrick: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/patrickwolda/">Klik hier</a> SLAM! Boost Your Life



Ziggo Sport
Rondo | Met RUUD GULLIT, NORDIN AMRABAT, THEO JANSSEN en YOURI MULDER

Bekijk hier de uitzending van Rondo van afgelopen maandag 03/06/2024 terug. Met deze week in onze voetbal talkshow te gast: Ruud Gullit, Nordin Amrabat, Theo Janssen en Youri Mulder. β†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken <a target="_blank" href="http://on.ziggo.nl/Abonneer β† ">Klik hier</a> Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/info Beleef">Klik hier</a> al het UEFA Europees voetbal vanaf augustus op 1 plek: Ziggo Sport. Met de beste analisten en presentatoren, vanuit de allernieuwste, hypermoderne studio. Meer informatie & weten hoe je kunt kijken? Check www.ziggo.nl/uefa! In Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? β†  Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/video π—©π—’π—Ÿπ—š">Klik hier</a> π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 🧑 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_instagram">Klik hier</a> 🐦 Twitter: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—©π—’π—˜π—§π—•π—”π—Ÿ ⚽️ πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_instagram">Klik hier</a> 🐦 Twitter: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—₯π—”π—–π—œπ—‘π—š 🏁 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_instagram">Klik hier</a> 🐦 Twitter: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 107

Yvette van Boven heeft haar beste Libelle-recepten gebundeld in een kookboek. Ze blikt terug op haar oudste en lekkerste recepten. * Met Barbara Barend blikken we vooruit op de drukke sportzomer die eraan komt. * Tineke Ceelen van Stichting Vluchteling praat ons bij over de situatie in Sudan, waar een groot conflict speelt tussen het Sudanese leger en paramilitairen. * Nienke Latten en Vajèn van den Bosch zijn te zien in de musical Frozen die bijna in première gaat. Ze geven een voorproefje door middel van een optreden. * Ted van Essen over nieuwe inzichten bij behandeling van uitgezaaide huidkanker.



vThorben
vThorben: 24 Uur OVERLEVEN Tegen 5 STERREN POLITIE In GTA 5!

Bedankt voor het kijken naar 24 Uur OVERLEVEN Tegen 5 STERREN POLITIE In GTA 5! Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



LINDA.meiden
LINDA.meiden: HEY MEIDEN DE PODCAST | S01E17 | KAPOT VEEL KEUS

Na eerst in detail de laatste updates van elkaars lovelife te vertellen, hebben Stijn en Lies het deze week over keuzestress. Ook van toepassing op dit liefdesleven btw. Ze gaan terug de tijd in naar hun studiekeuze en naar de keuzes die ze maken op het gebied van carrière. Daarnaast: ga ik poly of niet? Dat is de keuze die een luisteraar moet maken volgens het advies van de meiden. Faberyayo vindt het STOM! als de kommetjes van zijn kinderen 's ochtends nog vies in de vaatwasser liggen. Tsja, wat doe je dan? Zo veel keuzes in deze aflevering, good luck. ---------- Abonneer nu gratis op ons kanaal: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/lindameiden Vond">Klik hier</a> je deze video leuk? Like! πŸ’₯ Wil je meer zien zoals dit, check dan ook deze video * VORIGE VIDEO TOEVOEGEN* ---------- Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Instagram : <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/linda_meiden/ Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://nl-nl.facebook.com/LINDA.MEIDEN/ Website">Klik hier</a> : <a target="_blank" href="https://www.lindameiden.nl">Klik hier</a> Meer zien? Download de LINDA.-app: <a target="_blank" href="https://apple.co/2IjIhT4">Klik hier</a> of abonneer je op LINDA: <a target="_blank" href="https://bit.ly/1Sb6aeE">Klik hier</a>



Ziggo Sport
Nordin Amrabat: 'Manchester United is de Crème de la Crème' πŸ˜‹ | Rondo

Nordin Amrabat bezocht de club van zijn broertje Sofyan πŸ‘€ En vertelt nog een opvallend feitje over Casemiro 😱 β†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken <a target="_blank" href="http://on.ziggo.nl/Abonneer β† ">Klik hier</a> Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/info Beleef">Klik hier</a> al het UEFA Europees voetbal vanaf augustus op 1 plek: Ziggo Sport. Met de beste analisten en presentatoren, vanuit de allernieuwste, hypermoderne studio. Meer informatie & weten hoe je kunt kijken? Check www.ziggo.nl/uefa! In Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? β†  Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/video π—©π—’π—Ÿπ—š">Klik hier</a> π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 🧑 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_instagram">Klik hier</a> 🐦 Twitter: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—©π—’π—˜π—§π—•π—”π—Ÿ ⚽️ πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_instagram">Klik hier</a> 🐦 Twitter: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—₯π—”π—–π—œπ—‘π—š 🏁 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_instagram">Klik hier</a> 🐦 Twitter: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



Ziggo Sport
Theo Janssen: 'Ik ben benieuwd op welke positie Kylian Mbappé komt te spelen' πŸ—£οΈ | Rondo

De mannen aan tafel zijn benieuwd hoe Ancelotti het luxeprobleem van Real Madrid volgend jaar gaat oplossen. Wat zou jullie ideale aanval zijn?🀩 β†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken <a target="_blank" href="http://on.ziggo.nl/Abonneer β† ">Klik hier</a> Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/info Beleef">Klik hier</a> al het UEFA Europees voetbal vanaf augustus op 1 plek: Ziggo Sport. Met de beste analisten en presentatoren, vanuit de allernieuwste, hypermoderne studio. Meer informatie & weten hoe je kunt kijken? Check www.ziggo.nl/uefa! In Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? β†  Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/video π—©π—’π—Ÿπ—š">Klik hier</a> π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 🧑 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_instagram">Klik hier</a> 🐦 Twitter: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—©π—’π—˜π—§π—•π—”π—Ÿ ⚽️ πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_instagram">Klik hier</a> 🐦 Twitter: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—₯π—”π—–π—œπ—‘π—š 🏁 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_instagram">Klik hier</a> 🐦 Twitter: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



NOS het vragenuurtje
NOS Het vragenuurtje: Afl. 20

Het vragenuurtje tijdens de dinsdagmiddagvergadering van de Tweede Kamer, waarin Kamerleden vragen stellen aan een bewindspersoon.



Ongehoord Nieuws
Ongehoord Nieuws: Afl. 36

Live nieuwsmagazine vanuit Den Haag met debat, onderzoek en duiding. De andere kant van de nieuwsbol wordt belicht met gasten en vaste panelleden in de studio. Verder reportages uit het land, kort en internationaal nieuws.



Ziggo Sport
Ruud Gullit: 'Frenkie de Jong is te goed om alleen maar een bal af te geven' 😳 | Rondo

Volgens Ruud speelt Frenkie de Jong niet naar het vermogen wat hij heeft. Zijn jullie het met hem eens?πŸ€” β†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken <a target="_blank" href="http://on.ziggo.nl/Abonneer β† ">Klik hier</a> Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/info Beleef">Klik hier</a> al het UEFA Europees voetbal vanaf augustus op 1 plek: Ziggo Sport. Met de beste analisten en presentatoren, vanuit de allernieuwste, hypermoderne studio. Meer informatie & weten hoe je kunt kijken? Check www.ziggo.nl/uefa! In Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? β†  Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/video π—©π—’π—Ÿπ—š">Klik hier</a> π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 🧑 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_instagram">Klik hier</a> 🐦 Twitter: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—©π—’π—˜π—§π—•π—”π—Ÿ ⚽️ πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_instagram">Klik hier</a> 🐦 Twitter: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—₯π—”π—–π—œπ—‘π—š 🏁 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_instagram">Klik hier</a> 🐦 Twitter: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



FORMULA 1
FORMULA 1: HOW Did Seb Avoid This?! 😱

Sergio Perez and Felipe Massa were on the fringes of the podium during the 2014 Canadian Grand Prix, but both ended the race in the barrier after tangling on the penultimate lap! For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #CanadianGP



Ziggo Sport
Doelpunt van het Jaar! 😍 | Rondo

Welk doelpunt vonden jullie het mooist?🀀 β†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken <a target="_blank" href="http://on.ziggo.nl/Abonneer β† ">Klik hier</a> Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/info In">Klik hier</a> Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. β†  Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/video π—©π—’π—Ÿπ—š">Klik hier</a> π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 🧑 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_instagram">Klik hier</a> 🐦 Twitter: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—©π—’π—˜π—§π—•π—”π—Ÿ ⚽️ πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_instagram">Klik hier</a> 🐦 Twitter: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—₯π—”π—–π—œπ—‘π—š 🏁 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_instagram">Klik hier</a> 🐦 Twitter: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



FORMULA 1
FORMULA 1: What Next For Ocon + Alpine? Bumps For Red Bull? 2024 Canadian GP Preview | F1 Nation Pod

Tom Clarkson is joined by 1996 World Champion Damon Hill for F1 Nation’s preview of the 2024 Canadian Grand Prix. But before talking all things Canada, Tom gets the inside story on the news that Esteban Ocon and Alpine will part ways at the end of this season. Fred Ferret, F1 reporter at French newspaper L’Equipe, tells us why they’ve made this decision, what’s next for both parties, and how this could impact the wider driver market. On the agenda ahead of Montreal: with three different winners in the last three races, do we have a title fight on our hands between Red Bull, Ferrari and McLaren this year? Will the Bull’s Monaco weaknesses be exposed again in Montreal? Is Oscar Piastri primed for his first Grand Prix victory? Also, after Alex Albon secured Williams’ first points of the season in Monte Carlo, their chief engineer Dave Robson joins the pod to chat about the team’s progress, what challenges the Circuit Gilles Villeneuve provides, and how they’re trying to develop Logan Sargeant. 01:02 – Why Ocon’s leaving + where he could go 06:13 – Ocon out, Zhou in at Alpine? 11:38 – Three-team race for the title? 17:43 – Bulls in for a bumpy ride? 25:13 – How Williams scored in Monaco 30:23 – Albon ready to be a World Champion? 39:20 – Another classic wet race in Montreal? 43:39 – Why Sargeant needs to be patient 51:47 – Simulator issues holding Aston back? 54:47 – Piastri P1 in Canada? For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



Pointer
Pointer: Afl. 9

De oorlog in Oekraïne zou een Europese dienstplicht dichterbij brengen. Dat beweert de Hongaarse Fidesz partij. Maar het klopt niet.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn fractievoorzitter Tweede Kamer VVD Dilan Yesilgöz, lijsttrekker VVD Europa Malik Azmani en hoofdeconoom ING Marieke Blom. Met hen hebben we het over de Europese verkiezingen, migratie en kwartaalcijfers arbeidsmarkt en verantwoordingsdag.



Hoop Helder Hulleman
Hoop Helder Hulleman: Vertrekken Of Blijven In Nederland ? | Toespraak Bij MVO-2024

❗️Bestel MVO 2024-DIGITAAL via deze link en ontvang 10% korting !: <a target="_blank" href="https://www.mvo-dsvv.nl/ref/svenhulleman/">Klik hier</a>





PatsBoemKledder!
PatsBoemKledder!: Spelprogramma voor kleuters over techniek.

De kandidaten doen een memoryspel. Verliezen ze, dan zorgen de monsters Pats! Boem! en Kledder! voor spectaculaire effecten als ontploffingen, vogelpoep en vallende gewichten. Als iemand wint, dan verschijnt er op één van de schilderijen een film over het productieproces van een alledaags voorwerp.



Fireman Sam
Fireman Sam: Afl. 19

Klaas leidt een groepswandeling naar de beverdam en Piekepolderberg, maar zonder kompas en al snel ook zonder kaart.



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: NiET TE GELOVEN DAT ZE DiT WiLDE DOEN | Bellinga Vlog #3170

LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=UY1eDY29pfQ&list=PLv3Y08fGepIeiJqjm8noQXaQr6ZSZuqPQ&index=5 ABONNEER">Klik hier</a> GRATIS OP ONZE KANALEN! β–Ί <a target="_blank" href="http://FamilieVloggers.nl">Klik hier</a> or <a target="_blank" href="http://FamilyVloggers.com DE">Klik hier</a> BELLiNGA'S SHORTS <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/channel/UCdGZMmaaeuXiTujE6ZZLzPw KIDS">Klik hier</a> KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/LuanBellinga Lucilla">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/LucillaBellinga Luxy">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="http://youtube.com/LuxyBellinga Lucius">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/channel/UCrWdeJD9-k4MRZ8_oKXX6cQ https://www.instagram.com/fara_bellinga https://www.instagram.com/daniel_bellinga https://www.instagram.com/de_bellingas_kids_official/ https://www.instagram.com/luanbellinga_12 https://www.instagram.com/lucillabellinga_15 https://www.instagram.com/luxybellinga_18 https://www.instagram.com/luciusbellinga https://www.facebook.com/debellingas KERST">Klik hier</a> VOOR iEDEREEN πŸŽ„πŸŒŸ - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=UWEF_ZW5gIo&list=PL8F-O8OfidReGlnToif18oGjKn-RVq57-&index=32">Klik hier</a> “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=dwUw9unvDLM&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=16 100K">Klik hier</a> & 200K FiLM BEHAALD 🀩 |“VAKANTiE OP STELTEN” <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=77Ml88_qodg&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=30">Klik hier</a> " 1000 ZONNESTRALEN " <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=qXMq3NKmjCs&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=29">Klik hier</a> " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=7jXlaqTSIig&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=24">Klik hier</a> “IJSJES" - Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=iUojneKmWKw&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=15">Klik hier</a> “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=9p2jLLdYHKQ&list=PLuTRZZSx7-QARFODhSX3AaE_xUR8Xck1u&index=1 "">Klik hier</a> De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=OvdcGydXiDQ&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=15 Huis">Klik hier</a> Op Stelten Film: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=RU4dfGL9K_0 "HUiS">Klik hier</a> OP STELTEN" De Bellinga's <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=u-lXEHtbevg&list=PL8F-O8OfidRfcJfRJD5OfZ4xyAeVQf1nj&index=5">Klik hier</a> “FIËSTA” - De Bellinga’s <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=HBB_1PJwB2c&list=PL8F-O8OfidRfcJfRJD5OfZ4xyAeVQf1nj&index=2">Klik hier</a> “DANSEN” - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=dX2W1IY1OsY&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=10 “MODESHOW”">Klik hier</a> - Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=q79YkMYUmWc&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=9">Klik hier</a> KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=1RjizzvHjr0&list=PL8F-O8OfidReKKBqzob-9jJGoXS83qq6W&index=26">Klik hier</a> MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=6-hlkG4sgKQ&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=8">Klik hier</a> HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=iAw1LyuzEu8&list=PLuTRZZSx7-QCLtMVJkl6iDeJ7Oz586X5s&index=11 "HERRiE"">Klik hier</a> - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=YVsVQINBVRI&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=9">Klik hier</a> SAMEN DE WERELD AAN <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=XcRrK3zmLFk&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=4">Klik hier</a> iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=nEpNInueDbc&list=PLRmV9fq8_3w7CPjNFOtt8JGgICpw8_Co4&index=10">Klik hier</a> PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=vQPSDzlYO9o BELLiNGA">Klik hier</a> VRiENDENBOEKJE <a target="_blank" href="http://bit.ly/3bq60hz">Klik hier</a> ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) <a target="_blank" href="http://tidd.ly/4c227001">Klik hier</a> BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/playlist?list=PLuTRZZSx7-QBM6piYOIGdVj7amABRkxXF">Klik hier</a> COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=3ebrY1ydz7s&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=6 KADOOTJES">Klik hier</a> VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=jhru3J-aNoA&list=PLuTRZZSx7-QBCXMRmNYO2zDGW1dKp5dlQ&index=6 DUiMPJE">Klik hier</a> OMHOOG - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=7YUwIcMyjyI&list=PLuTRZZSx7-QBCXMRmNYO2zDGW1dKp5dlQ&index=4 6">Klik hier</a> nov13 1e vlog: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=NYmqAznvnKQ BELLiNGA">Klik hier</a> JAARMOViES 2015 tm 2023 <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=J2n16Tho8oM&list=PL8F-O8OfidReHLrGrlXsP0ERlZyLZeAOl&index=5 Fanmail">Klik hier</a> PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 155

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 111

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Ziggo Sport
DUITSLAND OEFENT VOOR HET EK IN EIGEN LAND!πŸ₯΅πŸ”₯ | Duitsland vs Oekraïne | Vriendschappelijke Interland

Goals en highlights van Duitsland - Oekraïne gespeeld in het vriendschappelijke interland op 03/06/2024. Bekijk alle doelpunten en hoogtepunten in de samenvatting van deze interlandwedstrijd. β†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport voor meer video's <a target="_blank" href="http://on.ziggo.nl/Abonneer β† ">Klik hier</a> Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op <a target="_blank" href="https:on.ziggo.nl/info Beleef">Klik hier</a> al het UEFA Europees voetbal vanaf augustus op 1 plek: Ziggo Sport. Met de beste analisten en presentatoren, vanuit de allernieuwste, hypermoderne studio. Meer informatie & weten hoe je kunt kijken? Check <a target="_blank" href="https://www.ziggo.nl/uefa! β† ">Klik hier</a> Voor alle samenvattingen en interviews uit alle competities kun je kijken op <a target="_blank" href="https://www.ziggosport.nl π—©π—’π—Ÿπ—š">Klik hier</a> π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 🧑 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_instagram">Klik hier</a> 🐦 Twitter: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—©π—’π—˜π—§π—•π—”π—Ÿ ⚽️ πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_instagram">Klik hier</a> 🐦 Twitter: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—₯π—”π—–π—œπ—‘π—š 🏁 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_instagram">Klik hier</a> 🐦 Twitter: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl #Duitsland #Oekraine #ZiggoSport



Ziggo Sport voetbal